Sophienlund 52, 3400 Hillerød

Bemærk! Det er desværre ikke muligt, at møde op på selve adressen, da vores forretning er baseret på ren online handel, for at kunne give vores kunder de bedste priser.

Mest stillede spørgsmål:

Her kan du læse de mest stillede spørgsmål.

Hvad er leveringstiden hos jer ?

Som udgangspunkt levere vi dine møbler indenfor 2-6 uger. Der kan være undtagelser, og i det tilfælde vil du som kunde blive oplyst den præcise leveringstid.

Hvilke betalingsmetoder, tilbyder i ?

Hos Roomliving tilbyder vi de mest almindelige betalingsmetoder som: Visa, Matercard og Dankort. Udover kortbetalinger har vi selvfølgelig også MobilePay.

Hertil har vi valgt, at tilbyde vores kunder finansiering i samarbejde med ViaBill.

Hvor kan jeg hente mine varer ?

Vores forretningsmodel er baseret pĂĄ en ”online tankegang” dvs. vi har ikke en butik med varer, men sender alle varer direkte fra vores leverandørers varelager og ud til vores kunder. Det er selvfølgelig altid 30 dages fuld returret.

Hvor sikkert er det, at handle hos jer ?

Hos Roomliving har vi implementeret alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, i samarbejde med vores betalingsudbyder og derfor kan du altid handle trygt hos www.roomlivng.dk

Hvornår trækker i pengene på min konto ?

Lige så snart du har bestilt en varer, reservere vi beløbet på din konto. Det er først når varen er afsendt vi trækker pengene på din konto.

 

Send os en e-mail